Premium luonnonkosmetiikkasarja Globe Hope Organic Beauty

Puhdas ja laadukas ihonhoitosarjamme Globe Hope Organic Beauty on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Follow

Tarinamme

Globe Hope Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen, jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan.

Mian iho joutui koville Suomen vaativassa ilmastossa, mutta toimivia ja oikeanlaisia ihonhoitotuotteita oli vaikea löytää. Lopulta Mia päätti tarttua haasteeseen ja kehittää itse hoitavan luonnonkosmetiikkasarjan. Yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kehitetty Ecocert-sertifioitu ihonhoitosarja lanseerattiin syksyllä 2012 aluksi Mia Höytö Cosmetics -nimellä.

Kesällä 2018  Mia Höytö aloitti yhteistyön tunnetun kiertotalouden lifestyle-brändin Globe Hopen kanssa, jolloin sarjan nimeksi muutettiin: Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö.

Käytämme tuotteissamme luonnonmukaisia raaka-aineita suoraan suomalaisesta luonnosta. Tuotteemme sisältävät siemenöljyjä ja kasviuutteita. Käytämme pohjoisen luonnon aarteista muun muassa tyrniä, koivunmahlaa, betaglukaania sekä mustaherukkaa.

Tuotekehityksemme pohjautuu tuotteiden vaikuttavuuteen ja raaka- aineiden laatuun. Tuotesarjamme suunnitellaan ja valmistetaan yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa Suomessa.

Luonnonmukaisuuden ja vaikuttavuuden lisäksi arvostamme kauniita ja ekologisia pakkauksia, jotka tuovat ripauksen luksusta kylpyhuoneeseesi.

Pyrimme tinkimättömästi noudattamaan kaikessa toiminnassamme brändin arvoja, jotka ovat ekologisuus, eettisyys sekä esteettisyys.