Premium luonnonkosmetiikkasarja Globe Hope Organic Beauty

Puhdas ja laadukas ihonhoitosarjamme Globe Hope Organic Beauty on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Follow

Globe Hope Cosmetics

Radiant White Brightening -tuotteet

Tuoteperheemme on kasvanut vaalentavilla tuotteilla!

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö -sarjamme uudet Radiant White Brightening -tuotteet on suunniteltu tasoittamaan ja kirkastamaan ihon sävyä. Tuotteiden teho perustuu Suomen luonnon kasveihin: sianpuolukkaan, pakurikääpään ja mustikkaan. Sianpuolukasta saatava arbutiini vaalentaa ja ehkäisee auringon aiheuttamaa liikapigmenttiä esimerkiksi maksaläiskissä ja pisamissa. Arbutiini ja pakurikääpä rauhoittavat ja vahvistavat ihoa vähentäen sen punoitusta. Mustikka parantaa ihon kollageenin elastisuutta, mikä hidastaa ihon vanhenemista.

 

Radiant White Brightening -tuotteisiimme kuuluvat LUMI- ja LUMI STRONG -seerumit sekä KIRKAS-päivävoide ja KUULAS-yövoide. Seerumit ovat vesipohjaisuutensa ansiosta kevyitä, mutta niiden sisältämä hyaluronihappo pitää ihon kosteutettuna. Keveytensä ansiosta seerumit sopivat kaikille ihotyypeille ja toimivat erinomaisesti meikin alla. LUMI tasoittaa ihon sävyä ja tuo kasvoille heleyttä. LUMI STRONG vaalentaa tehokkaasti liikapigmenttiä ja mahdollistaa tasaisen rusketuksen. Seerumia kannattaa sipaista myös kämmenselkiin! Jos et ole aikaisemmin käyttänyt kosmetiikkaa joka sisältää arbutiinia, suosittelemme aloittamaan seerumin käytön LUMI-seerumista.

 

KIRKAS on vaalentava päivävoide, joka heleyttää ja kirkastaa kasvoja tasoittaen samalla ihon sävyeroja. KUULAS on täyteläinen yövoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Molemmat kasvovoiteet ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. Hajusteettomina ja hellävaraisina Radiant White Brightening -tuotteemme sopivat hyvin herkällekin iholle. Kaikki vaalentavat tuotteemme ovat 100 % kasviperäisiä, joten ne sopivat myös vegaaneille.

 

Kirjoita kommentti