Premium luonnonkosmetiikkasarja Globe Hope Organic Beauty

Puhdas ja laadukas ihonhoitosarjamme Globe Hope Organic Beauty on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Follow

Globe Hope Cosmetics

  /  Gloge Hope Cosmetics   /  Meidän tarinamme

Meidän tarinamme

Uudistunut Globe Hope lanseeraa oman premium luonnonkosmetiikkamerkkinsä Globe Hope Cosmeticsin.

Ekologisista vaatteistaan ja asusteistaan tunnettu kotimainen tekstiiliyritys Globe Hope uudistuu kokonaisvaltaisesti tänä syksynä, ja lanseeraa myös oman premium luonnonkosmetiikkamerkkinsä.

Kotimainen Mia Höytö Cosmetics liittyy osaksi Globe Hopea, ja jatkossa kaikki jo 5 vuotta markkinoilla olleet Mia Höydön tuotteet löytyvät Globe Hope Cosmetics -nimen alta. Mia Höytö jatkaa edelleen kosmetiikan tuotekehityksen parissa.

Muutoksen jälkeen Mia Höytö Cosmetics tuotteita markkinoidaan kaikkialla maailmassa Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö –brändillä.

”Kuluttajia kiinnostaa koko ajan enemmän se, mitä ihoillensa laittavat, ja vastuullisuus ja luonnonmukaisuus ovat uusia laatustandardeja etenkin kosmetiikan osalta. Uskomme suomalaisen luonnonkosmetiikan valtavaan potentiaaliin ulkomailla, jos myyntiin panostaa riittävästi. Globe Hope Cosmeticsille on nyt varmistunut myyntipaikka Japanin isoimmassa tavaratalossa Isetanissa, joka on tosi iso juttu meille”, kommentoi Globe Hope Cosmeticsin myynnistä ja markkinoinnista vastaavan Detria Oy:n Timo Ahvenainen.

Mia Höydön suunnittelemat tuotteet saavat inspiraationsa Suomen ainutlaatuisesta luonnosta. Globe Hope Cosmetics -sarjan keskiössä ovatkin hoitavat, tuloksia tuovat ihonhoitotuotteet, joiden raaka-aineet on tarkoin valittu pohjoisen luonnosta. Puhdas ja laadukas ihonhoitosarja on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Globe Hope Cosmetics pyrkii kaikessa toiminnassaan noudattamaan arvojaan eettisyys, ekologisuus ja esteettisyys.

globehopecosmetics_082018_instagram
GlobeHope_OrganicBeauty_logo_neliö

Kirjoita kommentti