Premium luonnonkosmetiikkasarja Globe Hope Organic Beauty

Puhdas ja laadukas ihonhoitosarjamme Globe Hope Organic Beauty on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Follow

Tule mukaan jälleenmyyjäksi

Tule mukaan jälleenmyyjäksi uudelle premium luonnonkosmetiikkasarjallemme Globe Hope Organic Beauty by Mia Höydölle!

Globe Hope Cosmeticsin ensimmäinen tuotesarja on nimeltään Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö. Kyseinen sarja sai alkunsa kun ekologisista vaatteistaan ja asusteistaan tunnettu kotimainen tekstiiliyritys Globe Hope ryhtyi kokonaisvaltaiseen brändiuudistukseen ja päätti lanseerata samalla oman premium luonnonkosmetiikkamerkkinsä. Kotimainen Mia Höytö Cosmetics liittyi osaksi Globe Hopea, ja jatkossa kaikki Mia Höydön kosmetiikkatuotteet löytyvät Globe Hope Cosmetics -nimen alta. Mia Höytö jatkaa edelleen kosmetiikan tuotekehityksen parissa.

Mia Höydön suunnittelemat tuotteet saavat inspiraationsa Suomen ainutlaatuisesta luonnosta. Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö -sarjan keskiössä ovatkin hoitavat ja ennen kaikkea tuloksia tuovat ihonhoitotuotteet, joiden raaka-aineet on tarkoin valittu pohjoisen luonnosta. Puhdas ja laadukas ihonhoitosarja on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Kysy meiltä lisää jälleenmyynnistä yhteydenottolomakkeella. Kirjoita viestikenttään yhteystietosi. Lähetämme sinulle hinnastomme vastauksena yhteydenottoosi, jonka jälkeen voimme keskustella tarkemmin jälleenmyynnistä ja ensimmäisestä tilauksestasi. Meihin voi olla yhteydessä myös puhelimitse 016 311 225.