Premium luonnonkosmetiikkasarja Globe Hope Organic Beauty

Puhdas ja laadukas ihonhoitosarjamme Globe Hope Organic Beauty on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Follow

Globe Hope Cosmetics

  /  Gloge Hope Cosmetics   /  Ihonhoitojärjestyksen ensiaskel – puhdistus

Ihonhoitojärjestyksen ensiaskel – puhdistus

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö –sarjasta löydät laadukkaat ja luonnonmukaiset tuotteet ihosi hellävaraiseen puhdistukseen.

Voit valita puhdistukseen joko SIEVÄ-puhdistusvoiteen tai KAUNIS-puhdistusgeelin. Molemmilla saat puhdistettua iholtasi sekä meikin että epäpuhtaudet. Aamulla puhdistuskertoja riittää yksi tai halutessasi voit huuhtoa ihon vain vedellä ja siirtyä suoraan hoitoveden käyttöön. Illalla voit tehdä kasvoillesi kaksoispesun, jossa puhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa puhdistetaan meikki ja toisessa vaiheessa ihon epäpuhtaudet.

Kaksoispuhdistuksen tarkoituksena on varmistaa, että ihostasi tulee varmasti puhdas. Kun iho on puhdistettu huolellisesti, myös muut ihonhoitotuotteet vaikuttavat täydellä teholla ja pääsevät täyttämään tehtävänsä.

VINKKI: Voit hyödyntää kaksoispuhdistuksessa myös molempia puhdistustuotteita. Ota ensimmäiseen puhdistusvaiheeseen KAUNIS-puhdistusgeeli, jonka hento ja täyteläinen vaahto huuhtoo iholtasi meikin. Viimeistele puhdistus SIEVÄ-puhdistusvoiteella, joka pyyhkii kasvoiltasi viimeisetkin epäpuhtaudet ja jättää ihollesi pehmeän kosteutetun tunteen. Kahden tuotteen kaksoispuhdistuksessa on monipuolisemmin luonnon teho-aineita, minkä ansiosta myös puhdistus tehostuu. <3

KAUNIS metsä 2
SIEVÄ metsä

Kirjoita kommentti